WIE WIJ ZIJN

Het personeel is van het hoogste kaliber en heeft uitmuntende directe markt ervaring, wat van onschatbare waarde is, vooral gedurende de implementatie.

Onderneminspensioenfonds, Verenigde Staten.

Aan uw kant

bfinance zet zich in voor het behartigen van de belangen van beleggers in een sector die al te vaak de ‘machtsverhoudingen’ ziet kantelen ten gunste van de bedrijven die er zijn om hen te dienen, vanwege asymmetrische informatie, beperkte middelen en slechte afstemming.

Het bedrijf verstrekt op maat gemaakte ondersteuning voor beleggingsimplementatie aan pensioenfondsen, instellingen, stichtingen, family offices, staatsfondsen en verzekeraars wereldwijd. Wij trachten de macht in de handen van beleggers te geven door middel van echte flexibiliteit, specialistische expertise en een team dat fungeert als een uitbreiding van de middelen van onze klanten. Met senior personeel dat afkomstig is uit portfolio management, research en de academische wereld, combineert het bedrijf praktijkervaring met interdisciplinaire vaardigheden. bfinance, opgericht in 1999, heeft voor meer dan 300 institutionele klanten in 33 landen gewerkt. Hierbij werkt het bedrijf vanuit acht internationale kantoren. Het bedrijf is onderscheiden met talloze prijzen in de markt voor innovatie en beleggingsadvies.

 

Contact

Hoe kunnen we u helpen?