WAAROM MET ONS WERKEN?

Bfinance begrijpt investeringen in geavanceerde producten, is bekend met de kleine details van het proces en begrijpt de managers waar wij mee praten.

Ondernemings pensioenfonds, Verenigde Staten

Wat u doet is het belangrijkste

Elk pensioenfonds, verzekeraar, staatsfonds, stichting of family office is anders, met unieke prioriteiten en middelen ten aanzien van beleggingsimplementatie.

bfinance manoeuvreert weg van “advies-op-schaal” en buy-lists en richt zich bij elke klant op het aanbieden van echt maatwerk, specialistische expertise, rigoureuze analyse voor het ondersteunen van beslissingen, een sterkere onderhandelingspositie met dienstverleners en een duidelijke afstemming. Het meest belangrijke is dat we ernaar streven om de fundamenten te leveren die een goede governance van de implementatie onderbouwen. Met beheer in het achterhoofd, streeft bfinance ook naar een conflict-vrij, implementatiegericht bedrijfsmodel: bfinance beheert geen geld en biedt geen outsourced CIO-dienstverlening aan.

 Het is onze missie om meer macht in de handen van de beleggers te leggen, in een markt waarin vaak de eigenaren van de assets op achterstand staan op het gebied van afstemming, middelen en informatie. Het team streeft er altijd naar om als een verlengstuk van uw eigen team te fungeren. Aan elke opdracht wordt gewerkt door senior specialisten, waaronder veel mensen uit de praktijk en voormalig asset managers.

 

 


Find out more

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

}