WIE WIJ ZIJN

Het personeel is van het hoogste kaliber en heeft uitmuntende directe markt ervaring, wat van onschatbare waarde is, vooral gedurende de implementatie.

Onderneminspensioenfonds, Verenigde Staten.

Aan uw zijde

bfinance is toegewijd aan het bevorderen van de belangen van beleggers in een bedrijfstak waarin te vaak het ' machtsevenwicht ' gekanteld is ten gunste van de bedrijven die hen behoren te dienen.


Onze organisatie biedt op maat gemaakte beleggins ondersteuning aan pensioenfondsen, vermogensfondsen, stichtingen, family offices, staats fondsen en verzekeraars wereldwijd. We streven ernaar om de macht in de handen van investeerders te leggen door middel van echte flexibiliteit, specialistische expertise en een team dat fungeert als een verlengstuk van de middelen van onze klanten. Met seniore medewerkers uit portfolio management, research en de academische wereld, alsmede Consultancy, combineert onze organisatie praktijkervaring met een interdisciplinair vermogen.


Bekroonde beleggingsconsultant met een wereldwijd bereik

Ons bedrijf is erkend met tal van industrieprijzen voor innovatie en investment consultancy.


Nog belangrijker, onafhankelijke "stem van de klant" feedback toont uitzonderlijke niveaus van tevredenheid van onze klanten, bovengemiddelde Strategex netto promotor Score (NPS) in onze industrie van 63% in 2018.Bekijk alle onderscheidingen


Contact

Hoe kunnen we u helpen?