WIE WIJ ZIJN

Ze reageren snel, ze zijn proactief en ze zijn sterk gericht op hun klant.

Investeringsbank, Europa

Aan uw zijde

bfinance is toegewijd aan het bevorderen van de belangen van beleggers in een bedrijfstak waarin te vaak het ' machtsevenwicht ' gekanteld is ten gunste van de bedrijven die hen behoren te dienen.


Onze organisatie biedt op maat gemaakte beleggins ondersteuning aan pensioenfondsen, vermogensfondsen, stichtingen, family offices, staats fondsen en verzekeraars wereldwijd. We streven ernaar om de macht in de handen van investeerders te leggen door middel van echte flexibiliteit, specialistische expertise en een team dat fungeert als een verlengstuk van de middelen van onze klanten. Met seniore medewerkers uit portfolio management, research en de academische wereld, alsmede Consultancy, combineert onze organisatie praktijkervaring met een interdisciplinair vermogen.


Bekroonde beleggingsconsultant met een wereldwijd bereik

Ons bedrijf is erkend met tal van industrieprijzen voor innovatie en investment consultancy.


Nog belangrijker, onafhankelijke "stem van de klant" feedback toont uitzonderlijke niveaus van tevredenheid van onze klanten, bovengemiddelde T4 netto promotor Score (NPS) in onze industrie van 70 in 2021.Bekijk alle onderscheidingen


Contact

Hoe kunnen we u helpen?

}