Wie we helpen | Onze klanten

bfinance zorgt voor de oplossingen. Ze horen het probleem aan en zetten de oplossing op. Dat hebben ze al herhaaldelijk gedaan bij verschillende onderwerpen.

Gift, Azië-Pacific

Publieke Pensioenfondsen

Bfinance werkt met publieke pensioenfondsen in meer dan twintig markten, allen met verschillende regels, governance en middelen. Onze prioriteit is om u te helpen uw uitdagingen het hoofd te bieden. bfinance was de eerste consultant die werd ingeschakeld om een asset pooling busines model te onderzoeken voor een groep van pensioenfondsen van lokale overheden in het Verenigd Koninkrijk, assisteerde een gerenommeerd Aziatisch staatspensioenfonds bij de invoering van ESG en hielp een Zweeds publiek pensioenfonds bij het ontrafelen van haar private equity kosten. Hoe kunnen we u helpen?

Bfinance ondersteunt ondernemingspensioenfondsen van alle soorten en maten in velerlei internationale markten. We zijn erop gericht een vertrouwde hulpbron te zijn voor deze innovatieve beleggers, van het pensioenfonds in de Verenigde Staten dat haar eerste stappen zette binnen Alternative Risk Premia strategieën tot het fonds uit het Verenigd Koninkrijk die het initiatief nam tot het verlagen van haar fees. Wat is uw uitdaging?

Naarmate beleggingsrendementen steeds belangrijker worden voor verzekeraars in de hedendaagse wereld van lage rentes focust bfinance zich op het introduceren van “best in class” asset management deskundigheid naar onze verzekerings klanten. Gedurende de afgelopen jaren hebben we gewerkt in het adresseren van de gevolgen van Solvency II, het verbeteren van rendementen, verlagen van fees en het implementeren van alternatieve beleggingen. Neem contact op voor meer informatie.

Ieder stichting en liefdadigheidsinstelling is uniek, met specifieke verplichtingen, financieringsafspraken, relaties en missies om mee rekening te houden. We ondersteunen stichtingen en goede doelen wereldwijd bij het realiseren van hun beleggingsdoelen, op hun manier. Innovatie is essentieel: deze gemeenschap bevat een aantal van ’s werelds meest gerespecteerde beleggings teams. Wat kunnen we doen voor uw team?

Een aantal van onze meest innovatieve, vindingrijke en dynamische partners zijn family offices. Deze klanten zijn leidend als het gaat om ESG, ontdekken zeer unconstrained multi-asset oplossingen en treden onderzoekend buiten de gebaande paden. Ons vermogen om volledige anonimiteit te bieden met op maat gemaakt marktonderzoek houdt de privacy van beleggers in stand zonder de kwaliteit of de breedte op te hoeven offeren. Ga een gesprek met ons aan voor meer informatie.

Staatsbeleggingsfondsen, staatsinvesteringsfondsen, centrale banken en supranationale overheidsinstellingen dienen allen een cruciaal belang. Sterke governance is de sleutel naar onze partners in deze sector: we prioritiseren volledige transparantie, strenge selectie en een robuust audit trail voor alle beleggings implementatie beslissingen. Een lange termijn horizon en een strategische relaties bieden best-in-class innovatief asset management. Hoe kunnen we u helpen?

 

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

}