Wie we helpen | Informatie voor fund managers

via bfinance hebben we toegang gekregen tot beleggers waar we anders nooit mee in contact zouden zijn gekomen. We vonden hun due-diligence zeer diepgaand en ze toonden aan dat de kennis van onze strategieën goed was.

Alternatieve Investment Manager, Frankrijk

Bfinance streeft naar het creëren van een gelijk speelveld voor alle activabeheerders waarop ze kunnen meedingen naar mandaten. Wij geloven dat dit in het belang is van beheerders, beleggers en de markt.

PORTAAL ACTIVABEHEERDER

Alle activabeheerders kunnen gratis deelnemen aan elke relevante RFP. Elke zoekopdracht wordt beoordeeld door specialisten aan de hand van criteria die volledig specifiek zijn voor de klant. Beheerders die een mandaat winnen betalen bfinance een transparante ad valorem vergoeding.

 

Er is altijd gedetailleerde feedback beschikbaar, zodat u precies kunt zien hoe uw strategie, proces, team en fees het deden ten opzichte van peers, en waarom de aanbieding meer of minder geschikt was voor de klant. Deelname aan zoekopdrachten kan een waardevolle (gratis) tool zijn om te leren en benchmarken, evenals een mogelijkheid om klanten te winnen.

Neem deel aan bfinance-zoekopdrachten:
Registreer u op ons activabeheerdersplatform

support-am@bfinance.com

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

}