Portfolio Solutions | KOSTEN BENCHMARKING & ONDERHANDELING

Hun business model is anders dan dat van andere consultants. Het heeft ons in staat gesteld om een open marktonderzoek te doen. Het heeft ons primaire doel bereikt om de vergoedingen voor onze hele portefeuille te verlagen. Het is een kritische succesfactor. We hebben betere dienstverlening en lagere fees.

Pensioenfonds, Azië-Pacific

bfinance fee benchmarking levert duidelijke, op maat gemaakte beoordelingen van de vergoedingen die klanten betalen aan vermogensbeheerders. Rapporten worden gevoed door de Live Fund Manager selectiegegevens, niet alleen de 'Standaard Prijs" waarmee managers adverteren. Naast een andere benadering van het verzamelen van gegevens, leveren rapporten passende vergelijkingen op nauw afgestemde peer groepen aangevuld met inzichten van Senior Investment specialisten met eerste lijns ervaring. Ondersteuning bij fee onderhandelingen is tevens beschikbaar.

Fee Beoordelingen

Unieke prijsinzichten uit Live Market Data, Manager connecties en ervaringDiepte

40000 + fee data punten binnen onze eigen ' IMP ' database, met betrekking tot 3000 + managers en 200 + sub-Asset klassen.Breedte

Aangevuld met industrie databases en op maat gemaakte marktonderzoeks onderzoeken.Expertise

Maatwerk van Asset Class experts, in samenwerking met u om geschikte peer groepen te identificeren, resultaten te valideren en te interpreteren.

Praktische toepassing


Asset Owners zoeken gedetailleerde inzichten over vergoedingen ter ondersteuning van een scala van doelstellingen, waaronder het identificeren van potentiƫle besparingen, opnieuw onderhandelen fees met aanbieders, het valideren van de totale kosten en zelfs strategische heroriƫntatie. Sinds 2012 heeft bfinance een beperkt aantal vooraanstaande klanten bijgestaan met doelgerichte fee benchmarking, waarmee de uitgebreide proprietary gegevens werden ingezet die verzameld zijn door middel van Manager search en selectie consultancy. Met beoordelingen die hebben bijdragen aan aanzienlijke kostenbesparingen, bieden we deze dienst nu op een standalone basis aan pensioenfondsen, verzekeraars en andere investeerders wereldwijd.


Een duidelijk beeld


bfinance fee beoordelingen leveren inzichten over de kosten die beleggers betalen aan externe managers in alle activaklassen en sectoren. Gedetailleerde, op maat gemaakte beoordelingen zijn ontworpen om de specifieke doelstellingen van elke klant te ondersteunen.


Board-Ready vergoeding Review packs bevatten meerdere lagen van de analyse met inbegrip van klantspecifieke filters en statistieken, deskundig commentaar, identificatie van de belangrijkste patronen (bijv. variatie op mandaat grootte) en inzicht in relevante trends (bijv. na verloop van tijd).


Contact

Hoe kunnen we u helpen?

}