Manager Research & Selectie

Bfinance begrijpt investeringen in geavanceerde producten, is bekend met de kleine details van het proces en begrijpt de managers waar wij mee praten.

Ondernemings pensioenfonds, Verenigde Staten

Grotere transparantie. Bredere keuze. Betere regie.

Het bfinance-model keert de traditionele machtsstructuur van door adviseurs ondersteunde beheerdersselectie om. Dit biedt een meer uitgebreide dekking van het universum van aanbieders - van bekende namen tot klein of opkomende bedrijven die anderen niet bereiken - samen met een hoge mate van maatwerk en diepgaande specialistische expertise. Geen buy-lists; een gelijk speelveld voor activabeheerders; een sterkere hand voor beleggers.

 

Het begin: maatwerk. Leg unieke prioriteiten vast, zoals specifiek risico, liquiditeit, diversificatie of ESG-vereisten.

Het einde: governance. Volledige transparantie met betrekking tot methode en analyse zodat beslissingen gerechtvaardigd (en betwijfeld!) kunnen worden met een krachtige audit trail.

Daar tussenin: regie. Houd de controle met voortdurende flexibiliteit en extra middelen - het zwaardere werk of specialistische expertise - wanneer u dat nodig heeft.


Manager Research & Selection

Asset Classes

01

Aandelen

Actieve, passieve en smart beta strategieën op alle ontwikkelde en opkomende markten.

02

Vastrentende Waarden

Volledige dekking obligatie-markt van core global aggregate tot leveraged loans en alternatief krediet.

03

Private markets

Private Debt, private equity, infrastructuur, onroerend goed en real assets.

04

Diversificerende Strategieën

Hedge funds, liquid alternatives, multi-asset, valuta, grondstoffen en meer.


What our clients say...


Contact

Hoe kunnen we u helpen?