Ons Private Markets team bestaat uit consultants en ervaren beleggers met vele jaren ervaring op het gebied van eigen of vreemd vermogen, financiering voor private equity, vastgoed en infrastructuur.

Wij leveren diensten zoals portefeuillestrategie en ontwerp, advisering inzake risicobeoordeling, het zoeken en selecteren van de juiste vermogensbeheerders en due diligence.

Klanten zien ons als een actieve adviseur die hen altijd terzijde staat ten behoeve van hun maatwerk beleggingsportefeuille: vanaf het ontwerp, de vaststelling en de implementatie tot en met het beheer en de monitoring. We leveren deze diensten ook op modulaire basis.

Voor ieder project installeren we een apart team dat nauw samenwerkt met het eigen team van de klant en erop toeziet dat de afgesproken doelstellingen worden behaald. Onze aanpak is altijd maatwerk en onze economische belangen (compensatie) lopen geheel parallel met de belangen van de klant.

Werken met ons Private Markets team betekent:

• Gedreven beleggers, èchte experts op hun vakgebied

• Bij de fondsmanager (General Partner) kan meer transparantie worden verkregen, ten gunste van de belangenafweging voor de institutionele beleggers (Limited Partners)

• Een modulaire, geheel op de klant georiënteerde, benadering in plaats van grote (en vaak ineffectieve) multi-client programma’s

• Het is onze passie om maatwerkoplossingen voor klanten te bouwen waarmee zij hun doelstellingen in private equity, vastgoed en infrastructuur kunnen behalen. Onze belangen zijn hierbij steeds gelijk met die van de klant.

Related Links:

Private Equity Survey Brochure
Infrastructure whitepaper
Stichting Nedlloyd Pensioenfonds Case Study
Eurofer Case Study