Om het selecteren van managers/beheerders zo effectief mogelijk te doen, dient dit zorgvuldig te gebeuren.

Wij staan voor een wetenschappelijke benadering, een open manier van kijken en absolute toewijding om de meest geschikte beheerder uit het grootste mogelijke universum voor één specifieke klant te vinden.

Het selecteren van managers/beheerders vindt op een innovatieve wijze plaats omdat het klantenprofiel en de prioriteiten van de klant in alle gevallen bepalend zijn voor de selectie. bfinance zal nooit een vooraf opgestelde standaardlijst van potentiële vermogensbeheerders presenteren, maar altijd maatwerk leveren.

We zijn ons bewust van de benodigde aandacht voor detail. Ons Research team heeft een grote hoeveelheid zelf ontwikkelde methodes en modellen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van ervaringen in het bijzonder op het gebied van due diligence, zodat klanten een weloverwogen beleggingsbeslissing kunnen nemen.

Tijdens het gehele proces is transparantie voor ons belangrijk. We betrekken onze klanten bij iedere belangrijke stap. We leveren de klant een gedetailleerd geschreven rapport van het gehele project.

Kenmerken van bfinance’s investment manager analyse en selectie:

• Maatwerkbeoordelingen van het grootst mogelijke universum van potentiële aanbieders

• Geen standaardlijsten, maar flexibele, bijgewerkte marktvisies

• Toonaangevend qua proces, instrumenten met oog voor detail

• Hechte samenwerking met de klant tijdens het proces plus een uitgeschreven audit trail

Related Links:

Dorset County Pension Fund Case Study
Eurofer Case Study
Stichting Alcatel-Lucent Pensioenfonds Case Study