Over ons

bfinance is een private onafhankelijke, financiële dienstverlener, die wereldwijd adviezen en oplossingen levert aan institutionele beleggers en ondernemingen.

De expertise van onze specialisten is gekoppeld aan een wereldwijd perspectief. Dankzij deze combinatie kunnen wij voor onze klanten best-in-class beleggingsprogramma’s ontwikkelen en -na vaststelling door de klant- implementeren en beheren.

Binnen de eigen organisatie hebben wij alle deskundigheid in huis van traditionele en alternatieve beleggingscategorieën. Wij adviseren ruim 300 relaties in 30 landen, waaronder de meest vooraanstaande beleggers en ondernemingen met een gezamenlijk beheerd vermogen van $ 3.5 biljoen.

Wij leveren eerste klas maatwerk met onze adviezen. We hebben een goede reputatie opgebouwd dankzij innovatieve research, onze rapportages en onze zelfontworpen manager- en fondsselectie. We treden steeds vaker als specialistisch adviseur op, omdat de behoeften van klanten zich continue ontwikkelen.

Het hoofdkantoor van bfinance is gevestigd in Londen en daarnaast hebben we kantoren in Parijs, Amsterdam, München, Montreal en Sydney.